رییس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی ایران اما از همسر آزاری، خشونت خانوادگی و اقدام به خودکشی به عنوان مواردی یاد می‌کند که بیشترین تماس‌ها با اورژانس اجتماعی برای رسیدگی به آن‌ها گرفته می‌شود.

در حال حاضر ۱۷۰ مرکز اورژانس اجتماعی در ایران فعال هستند که کار‌شناسان آن بدون داشتن وظیفه اجرایی، «پس از تماس تلفنی و اطمینان از صحت آن به در منازل مراجعه می‌کنند.»

رییس این مرکز گفته است که در صورت افزایش نیرو و برطرف شدن مشکلات مالی اورژانس اجتماعی، امکان برداشته شدن گام‌های مؤثرتر در رفع مشکل کودک‌آزاری و همسر آزاری به وجود خواهد آمد.

حسین اسد بیگی درباره این‌که چطور بدون قدرت اجرایی می‌شود مانع از کودک‌آزاری، همسر‌آزاری و … شد نیز گفته است: «در بیشتر استان‌ها همکاری خوب نهادهای اجرایی از جمله نیروی انتظامی و قوه قضاییه، در پیشبرد اهداف اورژانس اجتماعی مؤثر بوده است.» او توضیح بیشتری در این‌باره ارائه نکرده است.

حساسیت‌ها نسبت به کودک‌آزاری در ایران در سال‌های گذشته بیشتر شده است و رشد و گسترش شبکه‌های اجتماعی نیز به کمک فعالان حقوق کودک آمده است تا در شرایطی که حاکمیت بر اساس قوانین شرعی مربوط به دیه، توجه چندانی به این موضوع نمی‌کند، برای جلب توجه عمومی به این مسأله اجتماعی تلاش کنند.

در یکی از آخرین نمونه‌های استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی برای پرداختن به حقوق کودکان، ویدئویی از یک کودک‌آزاری در مهد‌کودکی در اردبیل منتشر شد. انتشار این ویدئو واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت و کاربران از کیفیت نگهداری از کودکان در مهدکودک‌ها و نظارت بر کار مربیان ابراز نگرانی کردند. به دنبال آن رسانه‌های داخل ایران اعلام کردند که مدیر مهدکودک و فرد خاطی دستگیر و روانه زندان شده‌اند.