سایت خبری تحلیلی کیهان نوین
واکنش سخنگوی دولت به جنبش «اعدام نکنید»

واکنش سخنگوی دولت به جنبش «اعدام نکنید»

بازتاب گسترده اعتراض کاربران شبکه‌های اجتماعی به صدور احکام اعدام برای سه معترض آبان ۹۸ واکنش سخنگوی دولت را برانگیخت. علی ربیعی این اعتراض را «محترم» دانست اما بدون اشاره به لزوم توجه به خواست مردم، کاربران معترض به حکومت جمهوری اسلامی را به «مزدوری» و «بدخواهی» متهم کرد و آن‌ها را تلویحا «منافق» خواند.

کیهان نوین: علی ربیعی، سخنگوی دولت روز شنبه ۲۸ تیر در یادداشتی تحت عنوان «بازتاب‌های یک حکم» نسبت به صدور حکم اعدام برای سه تن از معترضان اعتراضات آبان ۹۸ و اعتراض گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی به احکام اعدام، واکنش نشان داد.

کاربران توئیتر و اینستاگرام در روزهای گذشته بیش از ۱۰ میلیون بار از هشتگ اعدام نکنید استفاده کرده‌اند تا به صدور حکم اعدام برای امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی اعتراض کنند. این هشتگ در ادامه به بهانه‌ای برای مرور سوابق حکومت جمهوری اسلامی در استفاده از حکم اعدام برای سرکوب معترضان و اقلیت‌ها تبدیل شده است.

ربیعی علی‌رغم این‌که اعتراض کاربران با هشتگ «اعدام نکنید» را «خواست طبیعی افکار عمومی» و حرکتی «همدلانه» خواند که باید به آن «احترام» گذاشت، برخی از کاربران را به «بدخواهی» و «مزدوری» متهم کرد. ربیعی در بخشی از یادداشت خود درخواست شهروندان ایرانی مبنی بر لغو حکم اعدام‌ این سه زندانی سیاسی را «تلاش مدنی شهروندان برای شنیده شدن» توصیف کرده و خواستار «پاسخ حاکمان برای شنیدن صدای بی‌پیرایه مردم» شده است.

او در یادداشتی که بخش گسترده آن به انتقاد از کشورهای خارجی برای همراهی با اعتراض ایرانیان به حکم اعدام پرداخته، نوشت:«به عنوان مثال وقتی توئیتی با عنوان «ایران را سراسر آبان می کنیم» در فضای مجازی منتشر می‌شود  به راحتی می‌توان دریافت که چنین گزاره در خفا، در اعماق کانون‌های بدخواه ایران  و«توئیت به مزد» طراحی شده برای ایجاد گسست در همان هشتگ».

این درحالی‌ست که جمعی از کاربران موسوم به «ارتش سایبری» جمهوری اسلامی در روزهای گذشته هشتگ‌های مشابهی را برای ایجاد «گسست» مورد اشاره سخنگوی دولت ایجاد کرده‌‌اند.

کیهان نوین ققنوسی است که از خاکستر کیهان غصب شده توسط جمهوری اسلامی و فریاد آزادیخواهی ملت ایران متولد شده و با هدف مرتبط ساختن ایرانیان پراکنده در همه ی کشور ها و آگاه ساختن آنان از اوضاع و احوال و آنچه به ایران مربوط است، نفس می کشد.'